Autó jogosítvány - B kategória

Tapasztalt oktatóinkkal kedvező áron, kamatmentes részletfizetéssel, egyszerűen, ha kell gyorsan megszerezheted autó jogosítványod Cegléden és környékén.

Autósiskolánkba való beiratkozás után választhatod folyamatosan induló tantermi tanfolyamainkat, vagy az online kresz tanfolyam segítségével azonnal nekiállhatsz a kresz tanulásának, s mindezt kényelmesen, a saját időbeosztásodban, otthon teheted. A komplett, interaktív tan- és tesztanyag mellett nincs szükség elméleti oktatóra, tantermi képzésre vagy tankönyvre. Az online kresz tanfolyam akár 1 nap alatt elvégezhető, a program az összes hatósági kresz tesztkérdést tartalmazza válaszlehetőségekkel együtt.
A kresz vizsga időpontját már a beiratkozásnál tudjuk egyeztetni.
Vizsgázni a Közlekedési Felügyelőség épületében fogsz (2700 Cegléd, Dohány u. 31.), ugyanitt van a gyakorlópálya és a gyakorlati vizsgahelyszín is.

Miután sikeres elméleti vizsgát tettél, azonnal felveheted a választott gyakorlati oktatóval a kapcsolatot és nekikezdhettek a vezetésnek.
A forgalmi vizsga időpontját az oktatóddal közösen tervezitek be, erről akár az első 1-2 oktatási óra után már lehet egyeztetni. Forgalmi vizsgát a kötelező 29 gyakorlati óra (+1 vizsgaóra) és az előírt 580 km levezetése után tehetsz.

Szeretnél másik autósiskolából átjönni hozzánk?

Mostani iskoládtól kérd el a "Képzési igazolás" nyomtatványt, ezzel tudsz jelentkezni nálunk. A hivatalos papírok elintézése után máris folytathatod a tanfolyamot. Képzési díjak és bővebb információ miatt hívd irodánkat.

Autó jogosítvány fontos tudnivalók

B kategóriás jogosítvány megszerzéséhez minimum 8 ált. iskolai végzettség szükséges.
A beiratkozástól számított 9 hónapon belül kresz vizsgát kell tenned, ill. a beiratkozástól számított 12 hónapon belül sikeres elméleti vizsgát kell tenned, ennek hiányában jogszabály alapján a teljes tanfolyamot meg kell ismételned.
A sikeres kresz vizsga 2 évig érvényes, ezalatt kell sikeres forgalmi vizsgát tenned, különben a teljes tanfolyamod, vizsgáid és a befizetett díjak elvesznek.
Sikertelen kresz vizsga a már meglévő jogosítványodat nem veszélyezteti.

B kategóriás tanfolyamra jelentkezni 16 és fél évtől, kresz vizsgát tenni 16 év 9 hónaptól, gyakorlati forgalmi vizsgára menni pedig 17 éves kortól lehet.
Tantermi tanfolyamot 2-3 naponta indítunk vagy választhatod az azonnal kezdhető online kresz tanfolyamot is.

Autósiskolánkba való beiratkozásra hozd el:

  • személyi igazolványod, lakcímkártyád (és ha van jogosítványod) vagy másolatukat
  • 1-es csoportú orvosi alkalmassági igazolást, ha még nincs jogsid (háziorvosnál csináltatható)
  • első részletet

Az eredeti, 8 ált. vagy magasabb iskolai végzettséget igazoló bizonyítványt legkésőbb a vizsgaigazolás kiváltásánál a Közlekedési Hatóságnak be kell mutatni!

B kategóriás jogosítvány
Elmélet
Tantermi óraszám
18.000 Ft
28
Autósiskola díja 31.400 Ft
Gyakorlat
Gyakorlati óradíj
Gyakorlati óra + vizsgaóra
90.000 Ft
78.000 Ft
3.000 Ft
2.600 Ft*

29 + 1
Vizsgadíjak
Kresz vizsga
Forgalmi vizsga
15.600 Ft
4.600 Ft
11.000 Ft
Autó jogosítvány ár 155.000 Ft
JELENLEGI AKCIÓNK:
B kategóriás jogosítvány 143.000 Ft

* Az akciós gyakorlati óradíj heti 1 alkalom vezetést biztosít hétköznap munkaidőben, 8-16 óra között.

Első jogosítványod megszerzéséhez szükség van elsősegély vizsgára is. Az autósiskola folyamatosan tart elsősegély tanfolyamokat, bővebb felvilágosításért hívj fel minket vagy érdeklődj emailben.
Elsősegély vizsgát a Magyar Vöröskereszt (06 1 374 1300) kirendeltségein tehetsz. Az elsősegély vizsga díja 7.900 Ft, amit csekken kell a Vöröskereszt számlájára befizetned. Csekket az elsősegély tanfolyamon kapsz és minden tudnivalót elmondanak ott Neked.

Ha sikeres forgalmi vizsgát tettél, gratulálunk! :)
3 munkanappal a vizsga után mehetsz be leghamarabb a Közlekedési Felügyelőségre (2700 Cegléd, Dohány u. 31., 06 53 310 581), ahol megkapod a B kategóriás vizsgaigazolást. Személyi igazolványod vagy útleveled, orvosi alkalmassági igazolásod/esetleges meglévő jogsid és EREDETI iskolai bizonyítványod (8 általános vagy magasabb) bemutatása után adják oda a papírt.
Az okmányirodába ezen papírok mellett az elsősegély kártyát is vinned kell (ha még nincs más jogsid), itt állítják ki 30 napon belül B kategóriás jogosítványod.

B kategóriába tartozó járművet CSAK érvényes B kategóriás jogosítvánnyal vezethetsz, vizsgaigazolással vagy az okmányirodában kapott adatlappal NEM!