Autó jogosítvány - B kategória

Tapasztalt oktatóinkkal kedvező áron, kamatmentes részletfizetéssel, egyszerűen, ha kell gyorsan megszerezheted autó jogosítványod Cegléden és környékén.

Autósiskolánkba való beiratkozás után az online kresz tanfolyam segítségével azonnal nekiállhatsz a kresz tanulásának, s mindezt kényelmesen, a saját időbeosztásodban, otthon teheted. A komplett, interaktív tan- és tesztanyag mellett nincs szükség elméleti oktatóra, tantermi képzésre vagy tankönyvre. Az online kresz tanfolyam akár 1 nap alatt elvégezhető, a program az összes hatósági kresz tesztkérdést tartalmazza válaszlehetőségekkel együtt.
Kresz vizsga időpontot a tananyag lezárása után tudsz foglalni magadnak.
Vizsgázni a Közlekedési Felügyelőség épületében fogsz (2700 Cegléd, Dohány u. 31.), ugyanitt van a gyakorlópálya és a gyakorlati vizsga is innen indul.

Miután sikeres elméleti vizsgát tettél, azonnal felveheted a választott gyakorlati oktatóval a kapcsolatot és akár nekikezdhettek a vezetésnek.
A vezetési órákat és a forgalmi vizsga időpontját az oktatóddal közösen tervezitek be, erről akár az első 1-2 oktatási óra után már lehet egyeztetni. Forgalmi vizsgát leghamarabb a kötelező 29 gyakorlati óra (+1 vizsgaóra) és az előírt 580 km levezetése után tehetsz.

Szeretnél másik autósiskolából átjönni hozzánk?

Mostani iskoládtól kérd el a "Képzési igazolás" nyomtatványt, ezzel tudsz jelentkezni nálunk. A hivatalos papírok elintézése után máris folytathatod a tanfolyamot. Képzési díjak és bővebb információ miatt hívd irodánkat.

Autó jogosítvány fontos tudnivalók

B kategóriás jogosítvány megszerzéséhez minimum 8 ált. iskolai végzettség szükséges.
A beiratkozástól számított 9 hónapon belül kresz vizsgát kell tenned, ill. a beiratkozástól számított 12 hónapon belül sikeres elméleti vizsgát kell tenned, ennek hiányában jogszabály alapján a teljes tanfolyamot meg kell ismételned.
A sikeres kresz vizsga 2 évig érvényes, ezalatt kell sikeres forgalmi vizsgát tenned, különben a teljes tanfolyamod, vizsgáid és a befizetett díjak elvesznek.
Sikertelen kresz vizsga a már meglévő jogosítványodat nem veszélyezteti.

B kategóriás tanfolyamra jelentkezni 16 és fél évtől, kresz vizsgát tenni 16 év 9 hónaptól, gyakorlati forgalmi vizsgára menni pedig 17 éves kortól lehet.

Autósiskolánkba való beiratkozásra hozd el:

  • személyi igazolványod, lakcímkártyád (és ha van jogosítványod)
  • 1-es csoportú orvosi alkalmassági igazolást, ha még nincs jogsid (háziorvosnál csináltatható)
  • első részletet

Az eredeti, 8 ált. vagy magasabb iskolai végzettséget igazoló bizonyítványt az első hatósági vizsgán (általában a kresz vizsga) be kell mutatnod a vizsgabiztosnak, ennek hiányában következő vizsgát nem tudsz tenni!

B kategóriás jogosítvány
Elmélet
Online kresz tanfolyam
20.000 Ft
28
Autósiskola díja 15.000 Ft
Gyakorlat
Gyakorlati óradíj
Gyakorlati óra + vizsgaóra
180.000 Ft
165.000 Ft
6.000 Ft
5.500 Ft*

29 + 1
Vizsgadíjak
Kresz vizsga
Forgalmi vizsga
15.600 Ft
4.600 Ft
11.000 Ft
Autó jogosítvány ár 230.600 Ft
JELENLEGI AKCIÓNK:
B kategóriás jogosítvány 215.600 Ft

* Az akciós gyakorlati óradíj min. heti 1 alkalom vezetést biztosít hétköznap munkaidőben, 8-16 óra között.

Első jogosítványod megszerzéséhez szükség van elsősegély vizsgára is. Az autósiskola folyamatosan tart elsősegély tanfolyamokat, bővebb felvilágosításért hívj fel minket vagy érdeklődj emailben.
Elsősegély vizsgát a Magyar Vöröskereszt (06 1 374 1300) kirendeltségein tehetsz. Az elsősegély vizsga díja 8.200 Ft, amit csekken kell a Vöröskereszt számlájára befizetned. Csekket az elsősegély tanfolyamon kapsz és minden tudnivalót elmondanak ott Neked.

Ha sikeres forgalmi vizsgát tettél, gratulálunk! :)
3 munkanappal a vizsga után mehetsz bármelyik okmányirodába vagy kormányablakba intézni a vezetői engedélyt. Személyi igazolványod vagy útleveled, orvosi alkalmassági igazolásod/esetleges meglévő jogsid, elsősegély kártyád (ha még nincs jogosítványod) és eredeti iskolai bizonyítványod (8 általános vagy magasabb) vidd magaddal.
Hivatalosan 21 napon belül készül el autó jogosítványod.

B kategóriába tartozó járművet CSAK érvényes B kategóriás jogosítvánnyal vezethetsz, vizsgaigazolással vagy az okmányirodában kapott adatlappal NEM!