BE jogosítvány, busz jogosítvány (D, D1)

Személygépkocsi + nehéz pótkocsi (B+E) jogosítvány: Nemzetközi kategória, B kategóriába sorolt gépkocsiból és nehéz pótkocsiból álló járműszerelvény (a két jármű együttes megengedett össztömege a 3500 kg-ot meghaladja).

Ha B kategóriás jogosítvánnyal nehéz pótkocsit szeretnél húzni (nagy utánfutó, autószállító tréler, lószállító stb.), akkor meg kell csinálnod hozzá a BE kategóriát (E). Autósiskolánkban gyorsan, kedvező áron, online kresz tanfolyammal szerezheted meg a BE kategóriás jogosítványt is.
A gyakorlati képzés és a vizsgák Budapesten vannak.
Beiratkozás után azonnal kezdheted az internetes elméleti tanfolyamot otthonról, kényelmesen. A gyakorlati oktatás időpontjait rugalmasan meg tudjátok beszélni a budapesti oktatóval, vezetni hétvégén is lehet, felár nélkül.
BE kategóriás jogosítvány ára és bővebb információ megszerzéséről.

Autóbusz 17 főig - D1 jogosítvány: Nemzetközi kategória. A vezetőn kívül legfeljebb 16 utas szállítására tervezett és gyártott, 8 m-t meg nem haladó legnagyobb hosszúságú gépjármű, valamint D1 kategóriába tartozó gépjármű és könnyű pótkocsiból álló járműszerelvény.

D1 kategóriás tanfolyamra 17 év 6 hónapos életkortól jelentkezhetsz, kresz vizsgát 17 év 9 hónapos kortól tehetsz, gyakorlati vizsgára pedig 18 éves kortól mehetsz. Figyelem! 21 életév betöltéséig csak Magyarországon belüli vezetésre jogosít!
D1 kategóriás jogosítvány ára és bővebb információ a megszerzéséről.


Autóbusz D jogosítvány: Nemzetközi kategória. Autóbusz, valamint az autóbuszból és könnyű pótkocsiból álló járműszerelvény.

D kategóriás tanfolyamra 20 év 6 hónapos életkortól jelentkezhetsz, kresz vizsgát 20 év 9 hónapos kortól tehetsz, gyakorlati vizsgára pedig 21 éves kortól mehetsz. Figyelem! 24 életév betöltéséig csak Magyarországon belüli vezetésre jogosít!
D kategóriás busz jogosítvány ára és bővebb információ megszerzéséről.


Budapesti autósiskolánkban D1, D autóbusz jogosítványt is gyorsan, kedvező áron szerezhetsz.
INGYENES, államilag támogatott OFA és OKJ szakképzéseket is végzünk D kategóriában, ha ezután érdeklődsz, hívj minket vagy írj nekünk.

Az elméletet online kresz tanfolyammal azonnal elkezdheted és otthon végezheted, a gyakorlati oktatás és a vizsgák Budapesten vannak mindkét kategóriában. Mind a vizsgaidőpontokat, mind a gyakorlati képzés időpontjait rugalmasan meg tudjátok beszélni az oktatókkal.

Munkavállaláshoz autóbuszvezető GKI tanfolyam szükséges, iskolánkban ezt is megszerezheted.