Teherautó jogosítvány - C kategória

Tehergépkocsi (nyerges vontató, kamion) jogosítvány - C kategória: Nemzetközi kategória, az autóbusz és a trolibusz kivételével a 3500 kg megengedett legnagyobb össztömeget meghaladó gépkocsi, valamint az ilyen gépkocsiból és könnyű pótkocsiból álló járműszerelvény.

Szerezd meg ceglédi autósiskolánknál teherautó jogosítványod kedvező áron, kamatmentes részletfizetéssel, modern járműveinkkel (Euro3 - Euro6)!
INGYENES, államilag támogatott OFA és OKJ szakképzéseket is végzünk C kategóriában, ha ezután érdeklődsz, hívj minket vagy írj nekünk.

A C kategóriás jogosítványt azonnal kezdhető online kresz tanfolyammal indíthatod. Így az elméleti képzést akár pár nap alatt teljesítheted, ráadásul otthon, kényelmesen, a saját időbeosztásodban.
A Nemzeti Közlekedési Hatóság által elfogadott interaktív tan- és tesztanyag mellett nincs szükség elméleti oktatóra, tantermi képzésre vagy tankönyvre. Az internetes program az összes hatósági kresz tesztkérdést tartalmazza válaszlehetőségekkel együtt.
A kresz vizsga időpontját rugalmasan, a tananyag lezárása után foglalhatod magadnak.
Vizsgázni a Közlekedési Felügyelőség épületében fogsz (2700 Cegléd, Dohány u. 31.), ugyanitt van a gyakorlópálya és a gyakorlati vizsga is innen indul.

Sikeres elméleti vizsga után azonnal felveheted a teherautós gyakorlati oktatóval a kapcsolatot és nekikezdhettek a vezetésnek. Ha hétvégén szeretnél vezetni, nálunk azt is megteheted, ráadásul alapáron.
A C kategóriás gyakorlati vizsgák időpontjait az oktatóddal közösen tervezitek be, erről akár az első 1-2 oktatási óra után már lehet egyeztetni. Forgalmi vizsgára a kötelező 29 gyakorlati óra (+1 vizsgaóra) és az előírt 348 km megléte után mehetsz.

Szeretnél másik autósiskolából átjönni hozzánk?

Mostani iskoládtól kérd el a "Képzési igazolás" nyomtatványt, ezzel tudsz jelentkezni nálunk. A hivatalos papírok elintézése után máris folytathatod a tanfolyamot. Képzési díjak és bővebb információ miatt hívd irodánkat.

C jogosítvány fontos tudnivalók

C kategóriás jogosítvány megszerzéséhez legalább 8 ált. iskolai végzettség szükséges.
A beiratkozástól számított 9 hónapon belül kresz vizsgát kell tenned, ill. a beiratkozástól számított 12 hónapon belül sikeres elméleti vizsgát kell tenned, ennek hiányában jogszabály alapján a teljes tanfolyamot meg kell ismételned.
A sikeres kresz vizsga 2 évig érvényes, ezalatt kell sikeres forgalmi vizsgát tenned, különben a teljes tanfolyamod, vizsgáid és a befizetett díjak elvesznek.
Sikertelen kresz vizsga a már meglévő jogosítványodat nem veszélyezteti.

Munkavállaláshoz teherautó-vezető GKI tanfolyam szükséges. Autósiskolánkban online, internetes képzéssel, könnyedén megszerezheted a GKI kártyát.

Ha szeretnél jogosítványt kamionra vagy nehéz pótkocsit húznál, akkor E kategóriás jogosítványt kell csinálnod, nézd meg akciós árunkat.

Elméleti tanfolyamra 17 és fél évtől jelentkezhetsz, kresz vizsgát 17 év 9 hónapos kortól tehetsz, gyakorlati vizsgára pedig 18 éves kortól mehetsz. Figyelem! A hamarabb megszerzett C kategóriás jogosítvány 21 életév betöltéséig csak Magyarországon belüli vezetésre jogosít!

Autósiskolánkba való beiratkozásra hozd el:

  • személyi igazolványod és lakcímkártyád
  • érvényes B kategóriás jogosítványod vagy másolatát
  • 2-es csoportú orvosi alkalmassági igazolást (háziorvosnál/üzemorvosnál csináltatható)
  • első részletet
  • ha van műszaki végzettségű bizonyítványod, akkor azt, vagy annak másolatát

Az eredeti, 8 ált. vagy magasabb iskolai végzettséget igazoló bizonyítványt az első hatósági vizsgán (általában a kresz vizsga) be kell mutatnod a vizsgabiztosnak, ennek hiányában következő vizsgát nem tudsz tenni!

Ha van műszaki (autószerelő, közlekedésgépész stb.) vagy munkavédelmi végzettséged, felmentést kaphatsz "Szerkezeti és üzemeltetési ism.", ill. "Biztonsági ellenőrzés és üzemeltetés", valamint "Munkavédelem, tűzvédelem, szállítás" tárgyakból és vizsgák alól, így akár 13.600 Ft-al is olcsóbb lehet C jogosítványod.

Elmélet
(online kresz tanfolyam)
40.000 Ft
30.000 Ft
Gyakorlat (29+1 vizsgaóra)
Gyakorlati óradíj/Pótóra díj, ha kell
150.000 Ft
5.000 Ft
Vizsgadíjak
Kresz vizsga
Szerkezeti és üzemeltetési ism.
Munkavédelem, tűzvédelem, szállítás
Biztonsági ell. és üzemeltetés
Rutin vizsga
Forgalmi vizsga
32.700 Ft
4.600 Ft
4.600 Ft
4.600 Ft
4.400 Ft
3.500 Ft
11.000 Ft
Teherautó jogosítvány ár 222.700 Ft
JELENLEGI AKCIÓNK:
Teherautó jogosítvány akciós ár 212.700 Ft

Gratulálunk a sikeres forgalmi vizsgádhoz! :)
Leghamarabb 3 munkanappal a vizsga után mehetsz bármelyik okmányirodába vagy kormányablakba intézni a vezetői engedélyt. Személyi igazolványod vagy útleveled, orvosi alkalmassági igazolásod, meglévő jogsid, esetleges elsősegély kártyád és eredeti iskolai bizonyítványod (8 általános vagy magasabb) vidd magaddal.
Hivatalosan 21 napon belül készül el teherautó jogosítványod.

C kategóriába tartozó gépjárművet CSAK érvényes C kategóriás jogosítvánnyal vezethetsz, vizsgaigazolással vagy az okmányirodában kapott adatlappal NEM!